Interiör

Skapa en mysig stämning i hemmet med hjälp av fantastiska vägglampor, golvlampor och taklampor från ledande varumärken inom belysning och design. Vi har ett nära samarbete med ljusarkitekter och inredningsarkitekter som hjälper dig att skapa en enhetlig atmosfär med hjälp av färg, form och belysning.

För alla rum och behov
Beroende på vilket rum du inreder vill du säkert ha olika typer av belysning, därför har vi en mängd olika ljuskällor som du enkelt kombinerar med snygg design för att skapa stämningsfull belysning i till exempel vardagsrummet, sovrummet och köket. I andra rum kan ljuset spela en större roll, som till exempel i badrummet. Vår badrumsbelysning är anpassad för att underlätta diverse skönhetsrutiner.

Mer än bara ljus
Låt lamporna bli en tydlig del av din inredning. En bordslampa som matchar dina gardiner, kuddar och tapeter lyfter intrycket av hela rummet och blir ett härligt komplement till dina möbler. Hos oss hittar du ledande designvarumärken som Flos och Louis Poulsen, vi är dessutom ett av tre företag i Sverige som är auktoriserade återförsäljare av Occhios produkter. Välkommen att besöka vårt showroom där vi visar upp de senaste produkterna ur deras sortiment.