Bordslampa

Vad vill du uppnå med din nya bordslampa? Bordslampor fyller flera funktioner beroende på modell och ljuskälla. En del lampor skapar ett behagligt läsljus medan andra huvudsakligen används som komplementbelysning till din taklampa.

Skapa mysig stämning i hemmet och förstärk din inredning med vackra lampor från ledande designvarumärken. Vi har ett brett utbud av bordslampor från bland annat Occhio, Flos, Louis Poulsen, By Rydén och Herstal. Med deras vackra kreationer speglar du din personlighet och stil, låt lamporna ta plats i hemmet.

När du har valt lampa är det dags att fundera på en passande ljuskälla. Hos oss hittar du kunnig personal som hjälper dig välja rätt typ av belysning utifrån dina behov. Om du är nyfiken på vilken typ av belysning som passar bäst för till exempel läsning kan du också ta en titt i vår belysningsguide.

Då vi vill erbjuda våra kunder högsta möjliga service, är det viktigt för oss att möta alla frågor och behov som rör belysning. Därför har vi ett nära samarbete med Lighthouse som är inriktade på ljussättning samt Sober Design och Nillus AB som är experter på inredning, styling och färgsättning. Så oavsett om du behöver hjälp i butik eller hemma kan du få experthjälp för att skapa strålande stämning i ditt hem.

Visar alla 2 resultat