Golvlampa

Är du ute efter en klassisk stil eller något mer extravagant? Golvlampor finns i en mängd olika utföranden och fyller flera funktioner. Är du på jakt efter en läslampa eller ett komplement till rummets övriga belysning? Hos oss hittar du ett brett urval golvlampor som passar alla smaker.

Golvlampan har blivit en modern inredningsdetalj och passar såväl för att lysa upp mörka hörn som bredvid soffan. Med hjälp av vår kunniga personal kan vi välja en lämplig ljuskälla avsedd för ditt behov. Titta gärna i vår belysningsguide så får du bättre överblick över vilken typ av ljuskälla som passar ditt behov bäst.

Kom ihåg att ha ett öppet sinne när du inreder. Testa att ställa golvlampan i olika delar av rummet, jämför hur ljuset fördelar sig på dagen och kvällen samt hur lättåtkomlig lampan blir att tända. Behöver du kanske komplettera golvlampan eller står den bra för sig själv? Endast din fantasi sätter gränserna, så kom in till oss och matcha olika stilar med varandra.

Om du känner att fantasin lyser med sin frånvaro har vi ett nära samarbete med ljusdesigners och inredare som gärna hjälper dig att sätta personlig prägel på ditt hem.

Endast ett sökresultat