Taklampa

Ljuset är otroligt viktigt, speciellt när vi går mot mörkare tider och dagarna blir kortare. Lys upp hemmet och välj en vacker takpendel, spotlight eller plafond till ditt kök, vardagsrum, arbetsrum eller sovrum. Välj sedan en lämplig ljuskälla till respektive rum. I vår ljusguide hittar du information om vilka styrkor som lämpar sig bäst för till exempel läsning, matlagning och arbete. Självklart är du även välkommen in i vår butik där vår kunniga personal hjälper dig och besvarar alla dina frågor.

Vi erbjuder taklampor av högsta kvalitet. Med dagens breda variation och fokus på detaljer finns det en uppsjö av lampor för alla stilar och smaker. Så oavsett om du vill dra fokus till design eller funktion har vi något för dig.

För att effektivt ljussätta ett rum behöver du tänka på ett par saker. Finns det naturligt ljus och varifrån kommer det? Behöver du kanske komplettera eller väga upp brist på naturligt ljus? Ibland kan det vara bra att använda sig av flera lampor för olika funktioner för att ljuset ska fungera optimalt såväl på dagen som på kvällen.

Plafond, takpendel eller spotlights? Beroende på hur stort rum du har och vilka delar av rummet du vill accentuera har taklampor olika fördelar. En plafond gör sig bra i mitten av taket och sprider ut ljuset, en takpendel passar väldigt bra ovanför ett matbord. Med spotlights får du möjlighet att själv bestämma var i rummet du behöver mest ljus oavsett hur ofta du möblerar om där hemma.

Känns det som en djungel att välja lampa och ljuskälla? Vi har ett nära samarbete med Sober Design, Nillus AB samt Lighthouse för att kunna erbjuda våra kunder den experthjälp de förtjänar. Av en ljus- eller inredningsdesigner får du tips och råd på hur du lyfter ditt hem och skapar en trendig och härlig hemmamiljö.

Visar alla 2 resultat