Islinge hamnväg 1    |    181 50 Lidingö    |    08 767 76 36    |    mail@elvaruhuset.se
  • Öppettider
  • Mån-Fre: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt

Våra tjänster

Vi har specialiserat oss inom ljusdesign och inredning för att hjälpa dig att skapa en trivsam miljö i hemmet. Vi har även ett nära samarbete med duktiga elkonsulter, ljusarkitekter och elektriker som gör att vi kan bistå med allt från elinstallationer till elprojektering. Läs gärna mer om våra samarbetspartner här.

Reparationer

Reparationer

Vi utför elrenovering av belysningsarmaturer och kristallkronor. När du lämnar in en kristallkrona rengör vi dessutom prismorna i samband med renoveringen. I tjänsten ingår reparation av trasiga delar samt elsäkerhetskontroller och vi lämnar aldrig ifrån oss en elapparat eller armatur som inte är skyddsjordad och Fi-märkt.

Pris för elsäkerhetskontroller: från 350 kr

Pris för rengöring av mindre kristallkronor: från 500 kr

Vi lämnar ett mer exakt prisförslag baserat på arbetets omfattning eller efter överenskommelse med kunden innan arbetet utförs.

Ljusdesign

Enklare ljusplaneringar hjälper vi gärna till med, men för att garantera att du får en lösning som passar dina önskemål och tankar har vi även ett nära samarbete med ljusarkitekten Lighthouse som är experter på både små och stora projekt.

Elprojektering

Vi utför alla typer av elprojektering, antingen i egen regi eller tillsammans med våra duktiga ljusarkitekter och elkonsulter.

Elarbeten

Vi har ett nära samarbete med flertalet duktiga elfirmor på och utanför Lidingö som vi gärna rekommenderar.

Inredning

Välkommen in till oss när du vill ha inredningshjälp. Vi samarbetar med Sober Design och Nillus AB som är experter på inredning, styling och färgsättning.

Hitta till oss