Philips

“Sense and Simplicity” är Philips ledord. Philips är en av världens största elektroniktillverkare med huvudkontor i Amsterdam och verksamhet i fler än 60 länder. Philips historia sträcker sig långt bak i tiden då företaget grundades redan 1891 av Gerard Philips i Nederländerna, då med glödlampor som första produkter. År 1919 startade Philips sin verksamhet i Sverige och har genom åren utvecklat elektroniklösningar världen över. Philips består av tre sektorer: Consumer Lifestyle, Philips Lighting och Philips Healthcare. Philips Lighting är världsledande inom tillverkning, utveckling och användning av innovativa belysningslösningar med LED och har något som passar alla, oavsett belysningsbehov.

Philips Lighting har fokus på att förbättra människors liv genom meningsfulla och energieffektiva innovationer. Vi alla vet hur viktigt ljuset är i våra liv – det väcker oss på morgonen, belyser vårt arbetsutrymme, leder oss hem på natten och lyser upp vårt hem. Tack vare LED-belysning har vi nu större kontroll än någonsin över dessa miljöer än tidigare! LED-lampor (eller ljusemitterande dioder) använder bara en bråkdel av elen som används i standardglödlampor, men deras kraft, färg och ljusintensitet kan enkelt justeras för att ge oss obegränsade möjligheter. Med denna kontroll och flexibilitet kan du ändra mer än bara ljuset. En enkel LED-ljuskälla har kraft att omvandla hela stämningen i ett rum och förbättra människornas liv i den. Uppgradera till LED-belysning och se vad ljus kan göra!

Philips Lightning erbjuder både konsumentbelysning och professionell belysning. För konsumenten erbjuds ett brett sortiment av armaturer, lampor och Philips Hue. Armaturerna hjälper dig att ge det perfekta ljuset för ditt hem. I sortimentet ingår allt från golv- och vägglampor till takpendlar och bordslampor. Philips Hue är ditt personliga trådlösa belysningssystem som ger dig möjlighet att själv styra ljuset och skapa rätt stämning för alla tillfällen. Philips Lightning erbjuder också professionell belysning där inomhusarmaturer, utomhusbelysninng, konventionella lampor och lysrör, LED-lampor och lysrör, och drifton, drivers, transformatorer och styrsystem ingår.

Endast ett sökresultat